Search form

Παιδεία - Αθλητισμός

Επίδοση σχολικών ειδών σε Δημοτικά Σχολεία με σκοπό την ενίσχυση δεσμών με τον τοπικό πληθυσμό. Συνολικά δόθηκαν σε 59 μαθητές.
Δωρεά εργαστηριακού εξοπλισμού στο Ενιαίο Λύκειο/ΕΠΑΛ Γλαύκης.

 

Το συνολικό κόστος της προσφοράς, ανήλθε στο ποσό των 1.200,00

Στο πλαίσιο του «Έτους Υγείας και Άθλησης», πραγματοποιήθηκε επιστημονική ημερίδα, στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω.

Διεξαγωγή στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΜΕΤΣ, φιλικού αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Ελλάδος (ΣΠΑΚΕ) και των εθνικών ομάδων ανδρών των ΕΔ και εθελοντικής αιμοδοσίας.

Υποδοχή 15.000 επισκεπτών στα Στρατιωτικά Μουσεία «ΡΟΥΠΕΛ» και «ΛΑΧΑΝΑ» του 10ου ΣΠ. Επισκέψεις του Λυκείου Ελληνίδων Αργοστολίου στο Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων Κιλκίς, στις 09 Σεπ 23.

Επίδοση σχολικών ειδών στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Εσοχής, σε 24 μαθητές, με σκοπό την ενίσχυση δεσμών με τον τοπικό πληθυσμό.

Διάθεση προσωπικού της 32 ΤΑΞ ΠΝ  1 Υπξκός από το 32 ΤΥΠ ως οδηγός σχολικού λεωφορείου για την μετακίνηση μαθητών του ειδικού δημοτικού σχολείου Αλμυρού (Σχολικό έτος 2023-24).

Πραγματοποίηση επίσκεψης, 2 Αξκών και 1 Υπξκού, στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Εσοχής, όπου έλαβε χώρα δωρεά γραφικής ύλης, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και παιχνιδιών αυλής.

Το συνολικό κόστος της προσφοράς, ανήλθε στο ποσό των 630,00

1. Επισκέψεις συνολικά 9 Δημοτικών σχολείων Ν. Κιλκίς στο Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων Κιλκίς, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της πόλης, από 06 έως 09 Ιουν 23.

2. Διάθεση και ανάπτυξη 3 σκηνών Νο1 και μίας σκηνής Νο2 στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου, για τη διεξαγωγή υγειονομικής και πρακτικής εξέτασης των υποψηφίων φοιτητών, για τα τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, έτους 2023, στο πλαίσιο των πανελληνίων εξετάσεων, από 14 μέχρι και 27 Ιουν 23, στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης «ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ».

3. Ενημέρωση στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού, μαθητών του ΓΕΛ Σαμοθράκης για τις στρατιωτικές σχολές, στις 04 Απρ 23.

4. Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις 18.000 επισκεπτών στα Στρατιωτικά Μουσεία «ΡΟΥΠΕΛ» «ΟΧΥΡΟΥ» και «ΛΑΧΑΝΑ» του 10 ΣΠ.

5. Επισκέψεις στο ΟΧΥΡΟ ΝΥΜΦΑΙΑΣ, όπως παρακάτω:

   α. 2ο Γυμνάσιο Ευκαρπίας, την 29 Απρ 23.

   β. ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής, την 3 Μαΐ 23.

   γ. 2ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας, στις 4 Μαΐ 23.

   δ. Μ/ΚΟ Γυμνάσιο–Λύκειο Κομοτηνής, στις 10 Μαΐ 23.

   ε. 1ο Μ/ΚΟ Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, στις 30 Μαΐ 23.

   στ. Μ/ΚΟ Δημοτικό Σχολείο Χρύσας, στις 31 Μαΐ 23.

 

Το συνολικό κόστος της προσφοράς, ανήλθε στο ποσό των 357,20

Επισκέψεις στο ΚΕΞ, όπως παρακάτω:

α. 8ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.

β. Ειδικό Σχολείο Μαΐστρου.

γ. 9ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.

δ. 1ο ΓΕΛ Ορεστιάδας.

ε. Δημοτικό Σχολείο Απαλού.

στ. Γυμνάσιο Κομοτηνής.

ζ. 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης,

Συγκέντρωση αναλώσιμων υλικών από τα στελέχη της XXIII ΤΘΤ ως προσφορά αγάπης στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.

Διάθεση οδηγού στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Ξάνθης.

Συμπίεση ποδοσφαιρικού γηπέδου στον οικισμό Σέλερο του Δ. Αβδήρων.

Επίδοση γραφικής ύλης και παιχνιδιών σε μαθητές της περιοχής (Δημοτικό Σχολείο χ. Σιδεράδες.

 

Το συνολικό κόστος της προσφοράς, ανήλθε στο ποσό των 18.800,16

Διάθεση ενός Στελέχους ως οδηγού, στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων ΔΡΑΜΑΣ, από 31 Οκτ 22.

Διάθεση 4 στελεχών ως οδηγοί και συνοδηγοί στα ΕΕΕΕΚ Σερρών, Ειδικό Δηµοτικό και Νηπιαγωγείο Σερρών.

Την 13 Οκτ 22, πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου 6 χιλ.

Την 21 Νοε 22, διεξήχθη φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης.

Διάθεση συνολικά 24 Ανθστών-Υπξκών (9 οδηγοί-15 συνοδοί) για την κάλυψη αναγκών Ειδικών Σχολείων (Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής), επ’ ωφελεία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Διάθεση οικημάτων του ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΧΛΟΗ», «ΑΛΜΑ» και «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και χρήση των εστιατορίων του από τα μέλη του (παιδιά με αναπηρία και συνοδοί αυτών), 1 με 2 Σαββατοκύριακα το μήνα.

Διάθεση έως 31 Δεκ 22 προσωπικού της Ταξιαρχίας (2 Υπξκοί από το 521 ΤΠΖΝ) οδηγός-συνοδηγός σχολικού λεωφορείου για την μετακίνηση μαθητών του ειδικού σχολείου Αγρίας Βόλου. (Σχολικό έτος 2022-23).

Το συνολικό κόστος της προσφοράς, ανήλθε στο ποσό των 13.202,45€.

Διάθεση ενός Στελέχους ως οδηγού, στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων ΔΡΑΜΑΣ, από 01 Ιουλ 21.

Διάθεση ενός Στελέχους στο ΕΕΕΕΚ Σερρών και στο Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Σερρών, από 09 Ιουλ 22.

Διάθεση υλικών (10 σκηνές Μ71 Νο 2), στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της λειτουργίας της θερινής κατασκηνωτικής περιόδου στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, στις 10 Ιουλ 22.

Διάθεση υλικών (2 σκηνές Νο 1, 3 κλίνες με κλινοσκεπάσματα), από 04 έως 08 Αυγ 22, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού του Δήμου Σουφλίου.

Διάθεση υλικών (9 σκηνές Μ71 Νο1, 9 σκηνές Μ71 Νο2, 2 σκηνές πολιτικής προστασίας, 30 πτυσσόμενα τραπέζια και 40 καρέκλες), στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2022».

Διάθεση συνολικά 24 Ανθστών- Υπξκών (9 οδηγοί-15 συνοδοί για την κάλυψη αναγκών Ειδικών Σχολείων (Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής), επ’ωφελεία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Διάθεση οικημάτων του ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας « ΧΛΟΗ» και χρήση των εστιατορίων του από τα μέλη του (παιδιά με αναπηρία και συνοδοί), 1 με 2 σαββατοκύριακα το μήνα.

Διάθεση 2 Υπξκών από το 521 ΤΠΖΝ (οδηγός- συνοδηγός σχολικού λεωφορείου για την μετακίνηση μαθητών του Ειδικού Σχολείου Αγριάς Βόλου), έως 31 Δεκ 22.

Το συνολικό κόστος της προσφοράς, ανήλθε στο ποσό των 6.525,61€.

Το συνολικό κόστος της προσφοράς, ανήλθε στο ποσό των 6.046,65€.

Το συνολικό κόστος της προσφοράς, ανήλθε στο ποσό των 33.073,67€.

Alt

1. Διατέθηκε οδηγός στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Δράμας.

2. Διατέθηκαν οδηγοί μικρολεωφορείων στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Ξάνθης.

3. Διατέθηκαν και τοποθετήθηκαν δώδεκα (12) διαδραστικοί πίνακες σε δηµοτικά σχολεία του Ν. Ροδόπης.

4. Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη μαθητών Δημοτικών σχολείων στη ΛΑΦ Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της δράσης «Το Μουσείο πάει σχολείο».

5. Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη μαθητών Δημοτικών σχολείων στο Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων Κιλκίς, στο πλαίσιο της δράσης «Το Μουσείο πάει σχολείο».

6. Πραγματοποιήθηκε έκθεση κειμηλίων του πολεμικού μουσείου Αθηνών στο πλαίσιο της δράσης «Το Μουσείο πάει σχολείο», στη δηµοτική βιβλιοθήκη Κοζάνης, από 11 έως 15 Οκτ 21.

7. Πραγματοποιήθηκε δράση «Το Μουσείο πάει Σχολείο», με φορέα οργάνωσης έκθεσης το Πολεμικό Μουσείο, στη ΛΕΘ ΡΟΔΟΥ, από 04 έως 08 Οκτ 21.

8. Συμμετοχή της ομάδας καλαθοσφαίρισης 96 ΑΔΤΕ στο FINAL FOUR της Αγάπης, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αυτισμού Χίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού, από 03 έως 04 Δεκ 21.

9. Διατέθηκαν 24 Ανθστές – Υπξκοί (9 οδηγοί και 15 συνοδοί) για την κάλυψη αναγκών Ειδικών Σχολείων (Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής), επ’ ωφελεία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

10. Διατέθηκαν οικήματα του ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΧΛΟΗ», και χρήση των εστιατορίων του από τα μέλη του (παιδιά με αναπηρία και συνοδοί αυτών), 1 με 2 Σαββατοκύριακα το μήνα για την χρονική περίοδο από Οκτώβριο 21 έως και τον Απρίλιο 22.

11. Διατέθηκε χώρος της ΛΑΦ Βέροιας και της ΛΑΦ Βόλου για την προβολή έκθεσης επιλεγμένων κειμηλίων του Πολεμικού Μουσείου, στα πλαίσια της δράσης με τίτλο «Το Μουσείο Πάει Σχολείο».

12. Διατέθηκαν δύο (2) υπξκοί από το 521 ΤΠΝ - 32 ΙΜΑ) ως οδηγοί σχολικών λεωφορείων για την μετακίνηση μαθητών του ειδικού σχολείου Αγριάς Βόλου και του ΕΕΕΚ Βόλου και (ένας (1) Υπξκός από το 575 ΤΠΝ) ως συνοδηγός σχολικού λεωφορείου για την μετακίνηση μαθητών του ειδικού Γυμνάσιου - Λύκειο Ιλίου (σχολικό έτος 2021-22).

13. Επίδοση δώρων σε 76 παιδιά μειονοτικών σχολείων στα χωριά ΑΣΩΜΑΤΟΙ – ΠΑΣΟΣ – ΜΑΝΤΑΙΝΑ.

14. Διατέθηκε οδηγός στο σύλλογο ΑΜΕΑ Ν. Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ».

15. Διατέθηκαν οδηγοί και συνοδηγοί στο Ειδικό Δημοτικό - Νηπιαγωγείο Κομοτηνής, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κομοτηνής και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κατερίνης αντίστοιχα.

Το συνολικό κόστος της προσφοράς, ανήλθε στο ποσό των 26.364,78€.

Alt

1. Διατέθηκε οδηγός στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Δράμας.

2. Διατέθηκε οδηγός στο σύλλογο ΑΜΕΑ Ν.Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ».

3. Διατέθηκαν οδηγοί και συνοδηγοί στο Ειδικό Δημοτικό - Νηπιαγωγείο Κομοτηνής, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κομοτηνής και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κατερίνης αντίστοιχα.

4. Διατέθηκαν οδηγοί μικρολεωφορείων στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Ξάνθης.

5. Διατέθηκαν σκηνές, πάγκοι, τραπέζια και καθίσματα στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ, στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «RUN GREECE AΛΕΞΑΝ-ΔΡΟΥΠΟΛΗ 2021», στις 19 Ιουλ 21.

6. Διατέθηκαν σχολικά είδη στους μαθητές της ν. Αρκιοί.

7. Διατέθηκε προσωπικό, μέσα και υλικά από τη ΔΙΚΕ καθώς και διακόσια (200) φιαλίδια αντισηπτικό υγρό από τη 441 ΑΒΥΥ στον «Διεθνή Σύνδεσμο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ», στο πλαίσιο υποστήριξης του Αγώνα Υπεραπόστασης Αθήνα – Σπάρτη στις 24 και 25 Σεπ 21.

8. Διατέθηκε σκηνικό υλικό στο Δήμο Αλίαρτου - Θεσπιέων, στο πλαίσιο επετειακού αγώνα δρόμου «Στα χνάρια των Ηρώων».

9. Διατέθηκαν είκοσι τέσσερις (24) Ανθστές - Υπξκοί (9 οδηγοί - 15 συνοδοί) για την κάλυψη αναγκών Ειδικών Σχολείων (Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής) από τις 6 Σεπ 21, επ’ωφελεία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευµάτων.

10. Πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου των ΕΔ με την ομάδα του Απόλλωνα Ευπαλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Μαλαμάτων Φωκίδας στις 8 Σεπ 21.

11. Πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου των ΕΔ με την ομάδα του Αίαντα Γαστούνης στο Δημοτικό Γήπεδο Γαστούνης στις 11 Σεπ 21.

12. Διατέθηκε οδηγός σχολικού λεωφορείου για μαθητές ΑΜΕΑ, επ΄ ωφελεία Περιφέρειας Αττικής - Δνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

13. Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σχολείων για ενημέρωση - ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της οικίας Παύλου Μελά.

14. Διατέθηκαν τρείς (3) Υπξκοί ως οδηγοί – συνοδηγοί σχολικών λεωφορείων για τη μετακίνηση μαθητών των ειδικών σχολείων Αγριάς Βόλου, ΕΕΕΚ Βόλου και ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου Ιλίου.

Το συνολικό κόστος της προσφοράς, ανήλθε στο ποσό των 11.468,97 €.

1. Διατέθηκαν σκηνές στη Δνση Δευτεροβάθμιας Εκπσης Ν.Έβρου για την υγειονομική και πρακτική εξέταση των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων για τα ΤΕΦΑΑ.

2. Διατέθηκε οδηγός στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Δράμας.

3. Διατέθηκαν οδηγοί μικρολεωφορείων στο παράρτημα ΑΜΕΑ Ξάνθης.

4. Διατέθηκαν οδηγοί στο σύλλογο ΑΜΕΑ Ν.Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ».

5. Διατέθηκε το πεδίο βολής στον σκοπευτικό όμιλο Σπάρτης «ΛΕΩΝΙΔΑΣ».

6. Πραγματοποιήθηκε ποδηλατικός αγώνας στο πλαίσιο πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας, με διέλευση ποδηλατών από το στρδο «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α’».

7. Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις, Δημοτικών Σχολείων στο Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων Κιλκίς, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς.

8. Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη προσωπικού στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Αγιοχωρίου, όπου έλαβε χώρα δωρεά σχολικών ειδών.

9. Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη προσωπικού σε σχολική μονάδα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του χωριού Γλαύκη, όπου έλαβε χώρα δωρεά  Τablet στους πρωτεύσαντες μαθητές.

10. Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη προσωπικού στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο  Κύμης, όπου έλαβε χώρα δωρεά σχολικών ειδών.

Το συνολικό κόστος της προσφοράς στην παιδεία και στον αθλητισμό, ανήλθε στο ποσό των 12.118,2€.

 

1. Πραγματοποιήθηκε προσφορά ενός μηχανήματος   (εκτυπωτής – φωτοτυπικό) από το ΥΕΘΑ στο χ. Οργάνη Ν. Ροδόπης.

2. Διατέθηκε στέλεχος (οδηγός) στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Δράμας.

3. Διατέθηκε οδηγός στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Ορεστιάδας.

4. Διατέθηκε οδηγός μικρολεωφορείου στο παράρτημα ΑΜΕΑ Ξάνθης.

5. Διατέθηκε οδηγός στο σύλλογο ΑΜΕΑ Ν.Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ».

6. Πραγματοποιήθηκε δωρεά υγειονομικού υλικού (μάσκες-αντισηπτικά) και σχολικών  ειδών στα Μειονοτικά Δημοτικά Σχολεία των χωριών Τέμενος, Αιώρας, Ρούσσα και Μύστακα.

Το συνολικό κόστος της προσφοράς στην παιδεία και στον αθλητισμό, ανήλθε στο ποσό των 9.875,65€.

 

1.Διατέθηκε οδηγός και συνοδηγός στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σερρών.

2. Διατέθηκε οδηγός και συνοδηγός στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών.

3. Διατέθηκε συνοδηγός στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Δράμας.

4. Διατέθηκε οδηγός μικρολεωφορείου στο παράρτημα ΑΜΕΑ Ξάνθης.

5. Διατέθηκε οδηγός στο σύλλογο ΑΜΕΑ Ν.Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ».

6. Διάθεση οδηγού στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Ορεστιάδας.

7. Διατέθηκαν στελέχη και  οδηγός Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κατερίνης.

8. Διατέθηκαν στελέχη οδηγοί στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής.

9. Διατέθηκαν 3 στελέχη στο Ειδικό Σχολείο Αγριάς Βόλου και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βόλου, ως οδηγοί – συνοδηγοί, για τη μεταφορά των μαθητών.

10. Διατέθηκε το Πεδίο Βολής στην ΕΛ.ΑΣ, στον σκοπευτικό όμιλο Αργολίδας και στον σκοπευτικό όμιλο Σπάρτης.

11. Διατέθηκαν 3 στελέχη στο Ειδικό Σχολείο Αγριάς Βόλου, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βόλου και Γυμνασίου – Λυκείου Ιλίου, ως οδηγών και συνοδηγών, για τη μεταφορά των μαθητών.

Το συνολικό κόστος της προσφοράς στην παιδεία και στον αθλητισμό, ανήλθε στο ποσό των 45.675,06€.

    

1. Διατέθηκε οδηγός και συνοδηγός στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σερρών.

2. Διατέθηκε οδηγός και συνοδηγός στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών.

3. Διατέθηκε συνοδηγός στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Δράμας.

4. Τοποθετήθηκαν διαδραστικοί πίνακες στα Μειονοτικά Δημοτικά Σχολεία των χωριών Άνω Δροσινής και Ασωμάτων.

5. Πραγματοποιήθηκε προσφορά συμβολικών δώρων με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς, στους μαθητές των σχολείων της ορεινής Θράκης στα Μειονοτικά Δημοτικά σχολεία των χωριών Μανταίνων, Άλματος, Γοργόνας, Μελιβοίων, Ωραίου, Άνω Θερμών, Ρεύματος, Γλαύκης, Μύκης, Κρεμαστής, Τεμένους Κοτύλης, Άνω Δροσίνης, Ασωμάτων, Άνω Βρυσίνης, Οργάνης και Κύμης.

6. Πραγματοποιήθηκε εξωραϊσμός κτιρίου και εγκαταστάσεων σχολείου χωριού Διομήδειας.

7. Διατέθηκε οδηγός στο παράρτημα ΑΜΕΑ Ξάνθης.

8. Διατέθηκε οδηγός στο σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ» ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

9. Διατέθηκε οδηγός (από Δευτέρα έως Παρασκευή, εντός ωραρίου) στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Ορεστιάδας.

Το συνολικό κόστος της προσφοράς στην παιδεία και στον αθλητισμό, ανήλθε στο ποσό των 39.286,98€.

 

    

1. Διατέθηκαν 2 σκηνές Νο 2 και προσωπικό για την ανάπτυξη αυτών, στην Β΄ βάθμια Εκπαίδευση  Έβρου για τις αθλητικές δοκιμασίες των υποψηφίων στα ΤΕΦΑΑ.
2. Διατέθηκε οδηγός μικρολεωφορείου στο Παράρτημα ΑΜΕΑ ΞΑΝΘΗΣ.

3. Διατέθηκε οδηγός στο σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ» ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

4. Διατέθηκε οδηγός (από Δευτέρα έως Παρασκευή, εντός ωραρίου) στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Ορεστιάδας.

5. Διατέθηκε ασθενοφόρο με οδηγό και νοσηλευτή στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξ/πολης για τις αθλητικές δοκιμασίες των υποψηφίων συνοριοφυλάκων.

6. Διατέθηκαν 2 οπλίτες πτυχιούχοι πληροφορικής, για κάλυψη αναγκών διδασκαλίας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ν. ΚΑΣΟΥ.


Το συνολικό κόστος της προσφοράς στην παιδεία και στον αθλητισμό, ανήλθε στο ποσό των 2.791,5€.

 

    

1. Διατέθηκε αίθουσα στη ΛΑΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ καθημερινά από 17:00 έως 18:30 για τη λειτουργία «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» για παιδιά του Δημοτικού, υπό την αιγίδα του ΔΠΘ (Παιδαγωγικό), με την υποστήριξη του Δήμου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ.

2. Τοποθετήθηκαν διαδραστικοί πίνακες στα σχολεία των χ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, ΠΑΧΝΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΥ και ΑΣΩΜΑΤΩΝ.

3. Διατέθηκε οδηγός στο ΚΕΦΙΑΠ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

4. Διατέθηκε οδηγός στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΜΕΑ ΞΑΝΘΗΣ.

5. Διατέθηκε οδηγός στο σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ» ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

6. Διατέθηκαν 2 Οπλίτες  πτυχιούχοι πληροφορικής, της δυνάμεως της 95 ΑΔΤΕ, για κάλυψη αναγκών διδασκαλίας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ν. ΚΑΣΟΥ.

7. Διατέθηκαν δύο στελέχη από το ΚΕΤΧ ως ομιλητές στην Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού μαθητών για τις Στρατιωτικές Σχολές, που διοργανώθηκε στο Λύκειο των Δεμενίκων στην ΠΑΤΡΑ.

8. Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις από σχολεία στο Α/Δ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ και στο Α/Δ ΜΕΓΑΡΩΝ κατά τον μήνα Φεβρουάριο.

 

    

Alt

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

         1.   Διατέθηκε οδηγός  για τη μεταφορά μαθητών με σχολικά λεωφορεία στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων Δράμας και στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΕΕΚ Σερρών με τη συνδρομή 2 Στελεχών (Οδηγός – Συνοδηγός) σε 8ωρη καθημερινή βάση.

         2.   Διατέθηκε οδηγός στο ΚΕΦΙΑΠ Ορεστιάδας.                             

         3.   Διάθεση οδηγού στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΜΕΑ ΞΑΝΘΗΣ.

         4.   Διατέθηκε οδηγός στο σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ» ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

         5.   Πραγματοποιήθηκε δωρεά γραφικής ύλης και εκπαιδευτικών υλικών – βιβλίων, στο μειονοτικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Κύμης, στις 23 Σεπ 19.

         6.   Διατέθηκε τμήμα του Α/Δ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ, για τη διεξαγωγή Πρωταθλήματος Αερομοντελισμού, υπό την εποπτεία της Α.Ε.ΜΑ, στις 28 και 29 Σεπ 19.

         7.   Διατέθηκε λεωφορείο στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Ξάνθης, για τη μεταφορά τους.                                   

         8.   Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη προσωπικού (Α:2, Υ:1) στα Μειονοτικά Δημοτικά Σχολεία χ.Εβρένου και χ.Κένταυρου, όπου πραγματοποιήθηκε δωρεά γραφικής ύλης και εκπαιδευτικών υλικών – βιβλίων.

         9.   Διατέθηκε σκηνικό υλικό στο Δημοτικό σχολείο ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ και στο Δήμο ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, κατά την πραγματοποίηση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.                         

       10.   Επίσκεψη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ «ΗΛΙΑΝΘΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων στην Ορκωμοσία της 2019 Δ΄ ΕΣΣΟ την 25 Οκτ 19. Την ορκωμοσία παρακολούθησαν 10 παιδιά.

       11.   Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση μαθητών και σπουδαστών για το έργο και την αποστολή του Στρατού, κατά τις επισκέψεις σχολείων σε στρατόπεδα – στρατιωτικά μουσεία, στο πλαίσιο των ενημερώσεών τους για τον επαγγελματικό προσανατολισμό.            

       12.   Το συνολικό κόστος της προσφοράς στην παιδεία και στον αθλητισμό, ανήλθε στο ποσό των 28.648,97€.        

Alt

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Alt

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

      1.    Διατέθηκε οδηγός  στο «Παράρτημα Προστασίας Παιδιών Καβάλας».

      2.    Διατέθηκε οδηγός στο «Κέντρο Χρονίων Παθήσεων Ελευθερούπολης».
            
      3.    Διατέθηκε οδηγός στο σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ» ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ  για τον μήνα Ιούλιο.

      4.    Διατέθηκαν 2 στελέχη για τη μεταφορά μαθητών στο Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων με σχολικά λεωφορεία.  

      5.    Πραγματοποιήθηκε «1ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης Ηρώων ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» στο πλαίσιο της μνήμης της θυσίας των Ανθστών (ΚΔ) ΔΟΪΤΣΙΔΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ και ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στη ν. ΚΥΠΡΟ την 21 Ιουλ 74 στις 28 Ιουλ 19.

      6.    Διατέθηκαν 2 στελέχη ως οδηγός και συνοδηγός για τη μεταφορά μαθητών ΑΜΕΑ σε ειδικά σχολεία, με σχολικά λεωφορεία.
            
      7.   Διατέθηκε οδηγός  στο ΚΕΦΙΑΠ Ορεστιάδας.

      8.   Διατέθηκαν 40 κλίνες στον Αθλητικό Σύλλογο Π.Α.Σ Έδεσσας «ΑΕΡΩΠΟΣ» για ανάγκες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων.
        
      9.   Συμμετείχε προσωπικό στην οργάνωση και διεξαγωγή των  εκδηλώσεων του «4ου ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ  VIA EGNATIA RUN».

     10.   Διατέθηκε λεωφορείο στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Ξάνθης, για τη μεταφορά τους.


      11.  Πραγματοποιήθηκε επίδοση δώρων (3 tablet), από τον 1ο Λ/ΒΕΚΕΕΔ, στους πρωτεύσαντες μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου Γλαύκης, στις 21 Μαϊ 19.

      12.  Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και δωρεά γραφικής ύλης, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και παιχνιδιών αυλής, από 2 Αξκούς του 2ου Λ/ΒΕΚΕΕΔ, στα μειονοτικά Σχολεία της ευρύτερης περιοχής, στις 29 και 30 Μαϊ 19.            

      13.   Διατέθηκε ασθενοφόρο στο Σύλλογο «ΦΙΛΙΝΟΣ» ΚΩ για ανάγκες αγώνα ποδηλασίας, (09 Ιουν 19).
    
      14.   Πραγματοποιήθηκε στον ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟ ΙΚΑΡΙΑΣ, φιλικός αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης γυναικών Ε.Δ και του ΑΣ «ΗΡΑΚΛΗ» ΙΚΑΡΙΑΣ.

      15.  Πραγματοποιήθηκαν οι 4οι Αγώνες Δρόμου «ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΧΟΥΜΑΣ» στην Δημοτική Ενότητα Χώρας. Η 79 ΑΔΤΕ διέθεσε ασθενοφόρο όχημα με νοσηλευτή, την 14 Ιουλ 19.
    
      16.   Διατέθηκε μάγειρας στις παιδικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης ΣΑΜΟΥ στο μετόχι της Ζωοδόχου Πηγής ΚΟΤΣΙΚΑ, για το χρονικό διάστημα από 01 έως 28 Ιουλ 19.
ΠΕ/ΑΣΔΥΣ.

      17.   Διατέθηκε λεωφορείο στο 2ο  Σύστημα Προσκόπων Ξάνθης, για τη μεταφορά τους, από την Ξάνθη προς Δίκελλα Αλεξπολης.

      18.    Διατέθηκαν 2 οχήματα και 2 οδηγοί για την μετακίνηση φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο εφαρμογής οικολογικών σκευασμάτων (ψεκασμών) για την καταπολέμηση των ορθόπτερων .
    
      19.    Συμμετοχή στην αποφοιτήρια σχολική εκδήλωση του Ει-δικού Δημοτικού Σχολείου ΣΑΜΟΥ για παιδιά με ειδικές ανάγκες, με θέμα: «Ο μικρός αδερφός μου απ’ το φεγγάρι…».
    

      20.    Επίσκεψη Δκτή ΚΕΕΜ στις παιδικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης

      21.    Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση μαθητών και σπουδαστών για το έργο και την αποστολή του Στρατού, κατά τις επισκέψεις σχολείων σε στρατόπεδα – στρατιωτικά μουσεία, στο πλαίσιο των ενημερώσεών τους για τον επαγγελματικό προσανατολισμό.
    
      22.    Το συνολικό κόστος της προσφοράς στην παιδεία και στον αθλητισμό, ανήλθε στο ποσό των 8.284,3€.    

 

Alt

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΗΡΩΩΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Alt

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ Α/Δ ΜΕΓΑΡΩΝ 

Alt

3ος ΙΜΗΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ» (ΑΣΔΕΝ)

Alt

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ Α/Δ ΜΕΓΑΡΩΝ (Ι ΜΠ)

Alt

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 1η ΤΑΞΑΣ

Alt

«ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ» ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ 88 ΣΔΙ (ΑΣΔΕΝ)

Alt

«CHIOS RUNNING» ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ 96 ΑΔΤΕ (ΑΣΔΕΝ)

Alt

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ (ΑΣΔΥΣ)

Alt

ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ (1η ΣΤΡΑΤΙΑ)

Alt

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ(79 ΑΔΤΕ)

Alt

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ (95 ΑΔΤΕ)

Alt

«ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2017» (96 ΑΔΤΕ)

Alt

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ (ΑΣΔΥΣ)

Alt
Alt
Alt

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ (98 ΑΔΤΕ)

Alt

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΗΣ 88 ΣΔΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ(88 ΣΔΙ)

Alt

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ (95 ΑΔΤΕ)

Alt

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (79 ΑΔΤΕ)

Alt

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (79ΑΔΤΕ)

Alt

 ΕΠΙΔΟΣΗ ΔΩΡΩΝ ΥΕΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΚΤΗ ΤΗΣ 95 ΑΔΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ Ν.ΜΕΓΙΣΤΗΣ (95 ΑΔΤΕ)

Alt

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ (95 ΑΔΤΕ)

Alt

 ΟΔΗΓΟΣ – ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΑΜΕΑ (10 ΣΠ)

Alt

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ (Δ´ΣΣ)

Alt

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ (Δ´ΣΣ)

Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt